Pátek   26.4.

Hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi (1,3,7,9)55 Kč
VIP: Steak z lososa pečený na koprovém másle, bramborové pyré, salsa Criolla, bazalková omáčka (4,7,9)225 Kč
1. Vepřový steak z pečeně s hříbkovým smetanovým ragú s petrželkou, americké brambory, trhaný listový salátek (1,7,9)189 Kč
2. Čočka na kyselo se smaženou vídeňskou cibulkou a uzenou krkovičkou, sázené vejce, nakládaná okurka (1,3,10,12) Možné VEGETARIÁN - vejce navíc189 Kč
3. Tagliatelle s nudličkami hovězí roštěné, rukolovým pestem a sušenými rajčaty, parmezán (1,3,7)175 Kč
4. Zeleninový salát s tuňákem, mozzarellou, vejci a červenou marinovanou cibulkou, limetkový dip (3,4,7)175 Kč
Dezert: Lívanečky s borůvkovou omáčkou, šlehačkou a skořicovým cukrem (1,3,7)65 Kč
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
 
1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich. 2. Korýši a výrobky z nich. 3. Vejce a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní. 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich. 7. Mléko a výrobky z něj. 8. Skořápkové plody a výrobky z nich. 9. Celer a výrobky z něj. 10. Hořčice a výrobky z ní. 11. Sezamová semena a výrobky z nich. 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml / kg, l, vyjádřeno SO2. 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj. 14. Měkkýši a výrobky z nich.