Pátek   19.4.

Dršťková polévka s česnekem a čerstvou majoránkou (1,9)55 Kč
VIP: Filet candáta na bylinkovém másle s glazovanou karotkou, pečený citrón, tarhoňa s pečenou zeleninou a slunečnicovými semínky (1,3,4,7,9)225 Kč
1. Farmářské kuřecí prso Supreme s pečenou bylinkovou karotkou a omáčkou z červeného vína, šťouchané brambory s jarní cibulkou (1,9)189 Kč
2. Pečené králičí stehno na slanině a česneku, listový špenát s vejci, domácí bramborový knedlík s pečenou cibulkou (1,3,7,10,12)189 Kč
3. Špagety s restovanou italskou slaninou, česnekem, sušenými rajčaty a cuketou, parmezán (1,3,7,9)175 Kč
4. Cuketové bramboráčky se zakysanou smetanou, grilovaná středomořská zelenina, bazalkové pesto (1,3,7) VEGETARIÁN175 Kč
Dezert: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a skořicovým cukrem (1,3,7)65 Kč
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
 
1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich. 2. Korýši a výrobky z nich. 3. Vejce a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní. 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich. 7. Mléko a výrobky z něj. 8. Skořápkové plody a výrobky z nich. 9. Celer a výrobky z něj. 10. Hořčice a výrobky z ní. 11. Sezamová semena a výrobky z nich. 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml / kg, l, vyjádřeno SO2. 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj. 14. Měkkýši a výrobky z nich.