Středa   

Fazolová polévka (1,9,12)
fazole | papriková klobása
60 Kč
Filet candáta (4,7,12)
candát | ragú z černé čočky Beluga s jarní cibulkou a pečenou paprikou | máslová omáčka se šalotkou a vínem
240 Kč
Medailonky z vepřové panenky (1,12)
vepřová panenka | restované zelené fazolky se slaninou a česnekem | mačkané brambory | pepřová omáčka
205 Kč
Paprikový lusk plněný vepřovým masem (1,3)
mleté vepřové | paprika | sladkokyselá rajčatová omáčka | jasmínová rýže
205 Kč
Spaghetti Bolognese (1,3,7,12)
pasta | hovězí ragú | rajčatová omáčka | bazalka | víno | parmezán
195 Kč
Tvarohový dort s kakaovou drobenkou (1,3,7)
omáčka z lesních plodů | cukr
75 Kč

Čtvrtek   

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
 
1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich. 2. Korýši a výrobky z nich. 3. Vejce a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní. 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich. 7. Mléko a výrobky z něj. 8. Skořápkové plody a výrobky z nich. 9. Celer a výrobky z něj. 10. Hořčice a výrobky z ní. 11. Sezamová semena a výrobky z nich. 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml / kg, l, vyjádřeno SO2. 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj. 14. Měkkýši a výrobky z nich.