Pondělí   

Krémová lososová polévka (1,3,4,7)
losos | opečené krutony | petrželka
75 Kč
Wok z vepřové panenky (10)
vepřová panenka | pečená paprika | karotka | zelí | pórek | jasmínová rýže
205 Kč
Tagliatelle s kuřecím masem (1,3,7)
pasta | kuřecí prsa | krémová česneková omáčka | baby špenát | parmezán
195 Kč
Filet okouníka červeného na bylinkovém másle (4,7)
okouník | císařské hráškové lusky s mladou karotkou | koprový přeliv | krémová bramborová kaše
240 Kč

Úterý   

Bramborová polévka (1,7,9)
brambory | kořenová zelenina | houby | majoránka
75 Kč
Konfitovaná jelení plec na víně (1,7,9,12)
jelení plec | víno | kořenová zelenina | houby | mačkané brambory | karamelizovaná červená cibulka
205 Kč
Spaghetti Bolognese (1,3,7,1ě)
pasta | ragú z hovězí roštěné | rajčatová polpa | kořenová zelenina | víno | česnek | parmezán
195 Kč
Filet okouníka červeného na bylinkovém másle (4,7)
okouník | císařské hráškové lusky s mladou karotkou | koprový přeliv | krémová bramborová kaše
240 Kč
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
 
1. Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich. 2. Korýši a výrobky z nich. 3. Vejce a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní. 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich. 7. Mléko a výrobky z něj. 8. Skořápkové plody a výrobky z nich. 9. Celer a výrobky z něj. 10. Hořčice a výrobky z ní. 11. Sezamová semena a výrobky z nich. 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml / kg, l, vyjádřeno SO2. 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj. 14. Měkkýši a výrobky z nich.