Čtvrtek 18.4. | ||
Šumavská houbová krémová polévka s čerstvým tymiánem a kmínem (1,7,9) | 55 Kč | |
VIP: Filet candáta na bylinkovém másle s glazovanou karotkou, pečený citrón, tarhoňa s pečenou zeleninou a slunečnicovými semínky (1,3,4,7,9) | 225 Kč | |
1. Hovězí líčka sous vide na červeném víně s kořenovou zeleninou a rozmarýnem, bramborová kaše s máslem (1,7,9) | 189 Kč | |
2. Pečená vepřová játra s jarní cibulkou a sázeným vejcem, steakové hranolky, domácí tatarská omáčka (1,3,7,10) | 189 Kč | |
3. Bramborové gnocchi s kuřecím masem, šalotkou a listovým špenátem, parmezán (1,3,7,12) MOŽNÉ BEZ MASA | 175 Kč | |
4. Gyros salát s nudličkami z vepřové panenky a grilovaným pita chlebem (1,3,7) | 175 Kč | |
Dezert: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a skořicovým cukrem (1,3,7) | 65 Kč |
Vážení hosté, srdečně Vás zveme na návrat do slavných dob, kdy si naši předkové pochutnávali na domácí kuchyni a kdy se bramborová kaše vařila z brambor a knedlíky z housky. Vzpomeňte si například, kdy jste naposled jedli nezmrazené hranolky nebo domácí nudle? Doufáme, že si z naší nabídky vyberete a věříme, že budete u nás spokojeni a předem děkujeme za vaše připomínky a typy.