Pátek 19.4. | ||
Dršťková polévka s česnekem a čerstvou majoránkou (1,9) | 55 Kč | |
VIP: Filet candáta na bylinkovém másle s glazovanou karotkou, pečený citrón, tarhoňa s pečenou zeleninou a slunečnicovými semínky (1,3,4,7,9) | 225 Kč | |
1. Farmářské kuřecí prso Supreme s pečenou bylinkovou karotkou a omáčkou z červeného vína, šťouchané brambory s jarní cibulkou (1,9) | 189 Kč | |
2. Pečené králičí stehno na slanině a česneku, listový špenát s vejci, domácí bramborový knedlík s pečenou cibulkou (1,3,7,10,12) | 189 Kč | |
3. Špagety s restovanou italskou slaninou, česnekem, sušenými rajčaty a cuketou, parmezán (1,3,7,9) | 175 Kč | |
4. Cuketové bramboráčky se zakysanou smetanou, grilovaná středomořská zelenina, bazalkové pesto (1,3,7) VEGETARIÁN | 175 Kč | |
Dezert: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a skořicovým cukrem (1,3,7) | 65 Kč |
Vážení hosté, srdečně Vás zveme na návrat do slavných dob, kdy si naši předkové pochutnávali na domácí kuchyni a kdy se bramborová kaše vařila z brambor a knedlíky z housky. Vzpomeňte si například, kdy jste naposled jedli nezmrazené hranolky nebo domácí nudle? Doufáme, že si z naší nabídky vyberete a věříme, že budete u nás spokojeni a předem děkujeme za vaše připomínky a typy.